Handanalyse

aanbod & prijzen

Breng je verhaal tot leven en leg het vast voor altijd

Wat laat je achter als je er niet meer bent?
Hoe zorg je dat je een uitvaart krijgt die écht bij je past?
En hoe geef je je dierbaren een blijvende herinnering voor later?

Spreken over de dood kan lastig zijn.
Zeker als je niet lang meer te leven hebt.

Vaak is er ook nog maar weinig tijd en is er zoveel dat je zou willen delen.
Maar tegelijkertijd weet je niet goed waar je moet beginnen.

Laat je leiden door je handen.

Jouw levensverhaal vanuit de handen bekeken

Met een handanalyse als basis creëer ik een unieke en opmaat gemaakte herinnering aan jou en je leven. Aan wie jij bent met al je eigenschappen, talenten en kwaliteiten. Aan je mooie herinneringen, aan de moeilijke momenten die je overwon, de grappige anekdotes en de levenslessen die je koestert en graag wilt doorgeven aan de generaties na jou.

Waarom een handanalyse?

Elke lijn en elk teken in de handen vertelt een verhaal. Door de patronen in je handen te lezen, kan ik als professioneel handlezer en coach een karakterschets maken. Een handanalyse is daarom het ideale vertrekpunt om je levensverhaal in kaart te brengen. Extra bijzonder is dat de lijnen en tekens in je handen erfelijk zijn. Ze vertellen daarmee niet alleen jouw verhaal maar ook dat van de generaties voor en na jou.

“Handherinnering zorgt ervoor dat jouw verhaal niet hoeft te eindigen. Uniek en persoonlijk biedt het houvast voor altijd.”

Een Handherinnering omvat:

1. Handafdrukken
Voordat de handanalyse wordt gestart worden er handafdrukken gemaakt. Dit doe ik met honderd procent afwasbare inkt. We drukken je handen af op papier en vervolgens analyseer ik alle lijnen en tekens om het levensportret te maken. Naderhand krijg je de handafdrukken in een prachtige bewaarlijst.

2. Portretterend interview
Tijdens de handanalyse vertel ik je direct wat ik in je handen zie en dat vormt het perfecte vertrekpunt voor een portretterend interview. Heb je bijvoorbeeld veel vuur in je handen? Dan ben ik heel benieuwd welke ideeën je allemaal hebt gehad. Op een ontspannen manier gaan we in gesprek zodat al jouw hoogtepunten, onvergetelijke anekdotes en bijzondere belevenissen als vanzelf de revue passeren. De handanalyse duurt zo’n 2 uur.

3. Geluidsopname
Tijdens de handanalyse wordt een geluidsopname gemaakt. Zo kun je ons gesprek na afloop op je gemak terug luisteren. Ook is deze opname een prachtige herinnering voor je dierbaren en kan het ter inspiratie dienen voor je afscheid. Sommige klanten kiezen er ook voor om een fragment van de geluidsopname te laten afspelen tijdens hun uitvaart.

4. Herinneringskaarten
Hoe mooi zou het zijn als jij jouw dierbaren ook als je er niet meer bent, kunt steunen. Deze kaartenset bevat acht opmaat gemaakte kaarten met teksten vanuit jouw hand. Door jouw persoonlijke uitspraken bied je je geliefden troost en kracht op de momenten die ertoe doen.

Handherinnering werpt licht op:

Wie je in de kern bent

Hoe je in het leven staat

Welke waarden je belangrijk vindt

 

Voor welke keuzes je hebt gestaan

Waar je trots op bent

Welke ervaringen je hebt opgedaan

 

Hoe je je hebt ontwikkeld

Welke wijze lessen je graag aan anderen wilt meegeven

En al het andere dat belangrijk is voor jou

Kies voor een unieke herinnering voor later,
precies zoals jij bent

Plan een kennismakingsgesprek

Voeg voor extra inspiratie, diepgang & kracht de volgende producten toe:

Fotoshoot naar keuze (90 minuten)

Zet jouw levensverhaal ook visueel kracht bij, door een fotoshoot toe te voegen aan je Handherinnering. Kies voor een mooi portret van jezelf, een shoot met je dierbaren of laat enkele handelingen vastleggen. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan beelden waarbij je de hand vasthoud van degene die je lief hebt. Alles is mogelijk en is te bespreken met fotografe Susanne Eskens met wie ik samenwerk.

Inspiratieadvies voor een persoonlijkheid afscheid

Wil jij een afscheid dat echt bij je past? Een uitvaart die helemaal recht doet aan wie jij bent met al je unieke eigenschappen? Een dienst die een weerspiegeling is van hoe jij altijd hebt geleefd? Voeg dan het Inspiratieadvies voor een persoonlijk afscheid toe aan je Handherinnering.

Op basis van de handanalyse en het portretterend interview stel ik een advies samen van circa twee pagina’s waarin ik je praktische tips en ideeën aanreik voor een persoonlijk afscheid. Ik geef aan hoe jij van je rouwkaart tot aan de muziek, speeches en bedankkaart je uitvaart zo kan vormgeven dat het een directe reflectie is van je persoonlijkheid en je leven.

Handherinnering wordt als volgt aangeboden

Jouw persoonlijke Handherinnering

Handanalyse met karakterschets (+/- 2 uur)

Handafdrukken in bewaarlijst

Geluidsopname

Uitgewerkt interview op papier

Gepersonaliseerde herinneringskaarten (8 stuks)

€777,-

 

Maak jouw Handherinnering volledig

Inspiratieadvies voor een persoonlijk afscheid // € 150,-
Fotoshoot naar eigen wens // vanaf € 300,-

Praktische zaken:
Om je een ervaring en een product te bieden dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en behoeften, houden we vooraf een intake. Hiervoor stuur ik een vragenlijst per e-mail en tijdens  een telefonische afspraak nemen we alle vragen en wensen door.
– Tijdens de handanalyse wordt er een geluidsopname gemaakt. Deze zal ik binnen 48 uur via Wetransfer toemailen. Zelf mag er ook een geluidsopname worden gemaakt. Dit werkt heel gemakkelijk met de dictafoonfunctie op elke mobiel.
– De gepersonaliseerde kaartenset wordt vooraf ter controle aangeboden en na akkoord binnen 3 weken per post opgestuurd.
– De handanalyse en het begeleidende interview duren circa 2 uur en vinden plaats bij jou thuis of op een vooraf bepaalde locatie naar keuze.
– Buiten mijn werklocatie groot Amsterdam bereken ik reisuren en reiskosten (OV). Hiervoor maak ik een opmaat gemaakte offerte.
– Voor fotografie bemiddel ik alleen. Alle wensen, afspraken en kosten hiervoor gaan buiten mij om.
– Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.

Neem contact op voor jouw Handherinnering

13 + 12 =