samen in gesprek

bezinnen over de dood

De dood bespreekbaar maken

Toen mijn moeder stierf wilde ik heel graag met iemand praten. Iemand die begreep wat ik voelde en meemaakte. Helaas stuitte ik op veel onbegrip. Praten over dood, rouw en verdriet zorgt voor ongemakkelijke situaties en is vaak omgeven met taboes. Of beter gezegd: is NOG omgeven met taboes, want ik wil daar samen met jou verandering inbrengen. 

 Op een praktische en down-to-earth manier wil ik de dood bespreekbaar maken. Dat doe ik via mijn blogs, op Instagram en met bezinningsavonden die verrassend levendig zijn.

 

Samen in gesprek

In een kleine groep bespreken we gezamenlijk wat de dood voor ieder van ons betekent. Het hoeft niet per se te gaan over een overleden dierbare. Als je liever wilt praten over een film of boek dat gaat over de dood, een quote die jou inspireert of een bericht dat je hierover hebt gelezen, dan mag dat natuurlijk ook. Mijn insteek is een plek te creëren waar je je verhaal met gelijkgestemden mag delen. Verwacht alleen geen rouwverwerking- of therapiegroep, aangezien ik de dood  op een luchtige manier bespreekbaar wil maken. 

Deelname is gratis. Koffie, thee en iets lekkers staat voor je klaar. Inloop is om 19:00 uur en we eindigen om 21:00 uur. Je bent welkom op Rapenburgerstraat 109 in Amsterdam. Meld je hieronder aan!

Ervaringen van deelnemers

“Gek om dit zo te noemen, maar ik kan niet anders zeggen dan een levendige avond”

“Bijzonder wat de dood voor iemand kan betekenen. Ontzettend interessant om het vanuit andere perspectieven te ontdekken.”

Meld je aan voor de komende bezinningsavond

Woensdag
28 oktober 2020